martes, febrero 13, 2007

Familia, l'aventura australiana esta arribant al final... ja ens queda molt poc per arribar a Sydney despres de 12 nits a casa la nostra amiga Robyn, temps de sobra per relaxar.nos, veure coses que no haguessim vist, viure al mes pur estil australia tot descobrint noves coses de les seves costums i, com no, temps de sobra per mirar una bona col.leccio de dvd's!

Estem a uns 700 km. de Sydney, aixi que tardarem ben poc en baixar, sense fer masses parades, potser 2/3 dies. Despres ens tocara portar la nostra estimada fregui al mercat de King's Cross i esperar a vendre-la a bon preu el mes aviat possible. Canviar bitllets i cap a casa despres de casi 4 mesos voltant per aquesta mega-illa.

Tenim moltes ganes de veure a tothom i passar una mica de fred ( i potser fins i tot esquiar!) abans de tornar al "nostre estat natural" d'aquest viatge, l'estiu.

Salut a tothom!!

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Hola aventurers!!
Només vull felicitar-vos per haver portat a terme aquest gran viatge i per haver tingut els nassos d'acabar-lo i no tornar abans d'hora d'Austràlia.
El vostre blog era com una serie de la tele, quan veia a la family el primer que deiem era: "heu vist, ja han penjat més fotos" o "han escrit al blog i diuen que ..." en definitiva que ens hi hem enganxat de ple. Sempre que hi entro i veig que hi ha 1 comentari sempre penso "segur que és la Pepitaculleradefusta" i com haureu vist poques vegades m'equivoco.
Bé una abraçada i ens veiem d'aquí a poquet.

Núria Cherta

7:34 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

BUENAS, LO PRIMERO ES FELICITARTE GLORIA POR TU CUMPLEAÑOS, QUE ESPERO QUE HAYAS DISFRUTADO MUCHISIMO PORQUE AHORA TE HAS PUESTO UN LISTÓN MUY ALTO A LA HORA DE BUSCAR UN SITIO TAN ALUCINANTE PARA CELEBRARLO,Y LO SEGUNDO ES QUE EL REGRESO A CASA OS VAYA MUY BIEN, ECHAREMOS DE MENOS ESO DE DISFRUTAR DE VUESTRA AVENTURA AUSTRALIANA. BESOS DE LA FAMILY MALLORQUINA.MJ, MANOLO, NEUS I MARTA. CHAO.

7:33 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home