domingo, febrero 04, 2007


D'excursio amb la Robyn!


El Tropic!


Al Zoo de l'Steve Irwin (quina penilla...)

Red Kangaroo fent la siesta

Donant de menjar als Red Kangaroos

Port Douglas (en ple Tropic i Monzons)


On esta el cranc?


Ooooooooooh!

5 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Hola guapus !! Ja era hora de sentir-vos, m'estaba preocupant o potser és que m'agrada trobar cada setmana novetats al blog. Pensaba que el zoo de l'Steve Irwin era molt més aprop de Sydney i no tant lluny, i no és perquè hi hagi estat personalment clar !!!
La foto de la Glòria mirant l'arc de Sant Martí CHULÍSSIMAAAAAAA
Un petonet i espero tal i com dieu fer-vos-el ben aviat a vosaltres !! je, je....
Laiuskin

7:28 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

BUENAS!! YA OS ECHÁBAMOS DE MENOS, LAS FOTOS SON, PARA VARIAR, IMPRESIONANTES.
GLORIA COME UN POCO MÁS QUE TE ESTÁS QUEDANDO EN LOS HUESOS. LO DEL ZOO DE STEVE IRWIN TUVO QUE SER ALUCINANTE, SÓLO EL CARTEL YA ES DE SU ESTILO, LÁSTIMA QUE YA NO PUEDA HACER MÁS DOCUMENTALES CAÑEROS.
APROVECHAOS ESTA SEMANA DE RELAX HACIENDO DE OKUPAS Y A COMER BIEN, YA ME CONTAREIS CUALES SON LOS PLATOS TÍPICOS AUSTRALIANOS, QUE YO NO LOS CONOZCO.BESOS Y A VER SI NOS VEMOS PRONTO. MJ, MANOLO, NEUS I MARTA.

6:41 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

bueno nois ara que sembla que s'acosta el final del vostre viatge per fi ens arriba internet al mas dels frares o sigui que faig un comentari abans que no sigui massa tard. Totes les fotos increibles, que cabrons... vaya viatget que us heu fotut!a veure si ens porteu un parell de koales que muntarem una granja ( mai no es sap on esta el negoci ), bueno no feu gaire més el burro i fins aviat malparits!alex,emma i abril ( la pandilla basura )

8:14 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

guauuuuuuuu quines fotos!!!!.
espero (estic segura) que esteu passant una de les millors epoques de la vostra vida i lo guapo es poder comparti-la amb vosaltres.

per cert........ ja he trobat el cranc. Tinc premi??

a seguir disfrutant tant com pogueu i que sigue-ho molt i molt feliços.

petonets.
PD. per cert, tinc informacions sobre el Freud i està molt bé.

susa

10:17 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei, guapos !!! Què tal? Va tot bé, no? ja se us veu.Si teniu ganes de fred i esqui, aquí, res de res. ahir a les 7.00h estavem a 15ºc!! No ha fet fred aquest hivern!!! Bé, a veure si quan torneu me n'entero ( vull dir que espero no trobar-vos pel carrer i dir-vos "ja sou aquí" i que em digueu " ja fa una setmana") eh?? bueno, de moment disfruteu al màxim els dies que estigueu per aquí.
Ara si que us envejo!! Banyar-vos a la platja amb els dofins alla mateix ha de ser una passada!!!! que guai!!!!.Bueno fins aviat!!! ja sigui per internet o cara a cara!! petons!!!!!
Laura Murlà

8:45 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home