sábado, enero 20, 2007

Bones de nou!
Han passat pocs dies pero les emocions segueixen siguent d'allo mes intenses!
Comencem la rutilla cap al Nord, direccio Cairns, per intentar fer les esperades immersions a la Great barrier Reef! I per fi n'hem contractat dues per dema!!!! estem emocionats i dels nerviiiis!Toni et necessitem!!!!jajajajajajaja. Ja us explicarem que tal ha anat!!

De fet, el subidon d'adrenalina ja el vam tenir l'altre dia...En la selva tropical d'aquesta zona hi viu un animal rarisim anomenat Casowari, una especia d'estrus, de 1'70 m, amb el coll blau i una mena de casc/os al cap. Esta en perill d'extincio, i l'ultima vegada se'n van contabilitzar uns 1.000. Hi han rutilles per la zona on se suposa que habiten, el cas es que t'adverteixen que si te'n trobes un (dificilment) i el veus agressiu, no pots arrencar a correr, has de trobar un abre o alguna cosa que et protegeixi al devant, perque et poden donar un zarpazo molt perillos...Alegrement arribem al lloc, comencem el caminet...i en Guim, tal Richard Attenborough, sent uns sorolls extranys...- Es el cassowari- em diu, avancem, agafem una curva i...de morros al mig del cami, a un metre!! Ens amaguem rera un abre...i el veiem passar devant els nostres nassos!! Per la calitat de la foto podeu deduir com tenia els nervis...;-)

UN PETONAS GUAPUS!!

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Hola sóc la Laiuska, només desitjo que les immersions de demà superin les expectatives que teniu i que disfruteu com dos camells dins l'aigua a la Great barrier Reef !! A València a l'hemisferi a la ciutat de les arts i les ciències vam veure una pel.lícula IMAX sobre els "arrecifes" de corall i justament estaba rodat a les illes Fidji i a Austràlia i tot i que ja sabeu que això de fer immersions a mi em fa yuyu, la veritat és que sembla preciós el món que hi ha a sota l'aigua, DISFRUTEU CAMPIONS !!!
P.S. Ah!! quan tingueu un moment, a veure si m'expliqueu més precisament qui és o era en Richard Attenborough, que no el tinc localitzat !!! je, je,,, una que no té massa culturilla

8:02 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home