domingo, febrero 04, 2007

Hola de nou companys/es!!



Abans que res demanar.vos disculpes pel retard en pubicar res de nou, i es que us tenim mal acostumats!! jejeje La veritat es que de la útima foto ha plogut forssa, mai millor dit ja que hem anat baixant per la costa est abandonant els monzons.

Per fi ens hem pogut ficar a l'aigua sense neoprens, sense trajes anti-meduses ni osties!! Per fi un bany com a la nostra costa brava. Aixo si, un pel mes exotic, avui, sense anar mes lluny ens hem banyat en una platja on no hi havia ningu i a uns 50 mts. uns dofins anaven saltant... flipant!

que hem fet aquests dies? doncs be, deixar el nord per les plujes que hi havia. veure com les loggerhead turtles abandonen la closca per anar al mar en plena nit mentre una "mare"gegant de 100 kg. posava uns 150 ous a la platja. Snorkle a la Hook Island, ple de corall i tambe tortugues.
Tambe hem visitat el zoo del pobre Stewe Irwin, un dels millors zoos que hem vist mai, superinteractiu, pots acaronar els kanguros, donar de menjar els llangardaixos, tocar wombats... molt guapo.

Ara estem de autentic relax a casa d'una mestra-psicologa que vam coneixer al mig del desert i ens ha convidat a estar.nos a casa seva el temps que vulguem i, es clar, estem tant be i gastem tant poc, que estem pensant en quedar.nos-hi a viure!! jaja

La cosa es que suposo que ens hi estarem una setmaneta, arreglant cosetes i ajudant-la amb una mudanssa.... i despres ja baixarem rapid cap a Sydeny, que esta a uns 800 km. 2/3 dies i a vendre la furgo al mercat de King's Cross, esperant treure'n molts calers per tornar no tant escurats.

La parada a Asia no la tenim clara, son 20000 km, fets, cansanci acumulat, una sensacio d'haver viscut molt ( ens sembla que fa un any que vam marxar ), moltes experiencies en poc temps que s'han de pair... en fi, que potser ens tindreu per aqui abans de lo que us penseu!!!

A veure si el proxim dia podem posar alguna foto (aquest Internet Cafe no ens deixa)!

Salut!

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Doncs a veure si podem veure-us aviat que ja en tenim ganes, i ens expliqueu tota l'aventura i ens enssenyeu totes les fotografies preses, que han de ser absolutament al·lucinants, donat els paratges que hem vist al blog i tot el que expliqueu sempre.

Haurem d'organitzar una trobada quan torneu! (no us espaneteu, quan hagiu descanssat i tot això, i sempre ajudant tots a preparar el que sigui que fem)

Us enviem molts petons i abraçades, i us desitgem que acabeu de disfrutar el que pugueu!

Iolanda i Miquel

11:13 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home