domingo, enero 21, 2007


GREAT BARRIER REEF ( Toni i Sonia, va por ustedes! )

12 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Hola chicos

Hacia tiempo que no entraba en vuestra página porque en Palma estábamos con las fiestas patronales y no daba abasto..! Me han sorprendido mucho las fotos, cada vez os superáis más.
Son muy curiosas las señales de tráfico, cuando estudiamos el carnet de conducir estas no estaban!!! Por cierto chicos estáis muy morenitos. En la última foto habéis salido muy bien los tres, (Nemo el primero chupando cámara, jeje)

Muchos besitos y a cuidarse!

ELENA

6:21 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

HOLA QUE TAL!!!!
Que pasa bailets!!!!
Ja veig que us ho esteu pasan pipa,us vaig seguin cada setmana mes o meny,lo del bixos increïble no els he visc en ma vida el cucodril,la rana gustavo...
ja tocaba que baixesiu a fer una inmercio mol BE!!suposu que ingreible , aixo si la foto mol bona cuatre peixos payasos juns mol bona, seguió posan fotos...
un petonas!!!! muak!!!!
TURRU

10:25 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Xiquets! Amb aquesta darrera foto si que m'heu tocat la fibra sensible...com m'agradaria podeu gaudir d'aquests fons marins...wuauw quins peixos...(m'hauré de ressignar a esperar el quatre llavions q encara queden per les roques a l'estiu hehe).
Torno a estar connecat i a tenir ordinador així q us escriuré més sovint.Promise!
Ptons d'en Vittorio.

11:01 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

HOLA GUAPOS,

PER LO QUE ES POT VEURE A LES FOTOS, US HO ESTEU PASSANT DE CONYA, I DONA QUE PENSAR. PENSEU TORNAR? ESPERO QUE SI.
EL PIS CADA DIA ESTÀ AGAFANT MES FORMA. LA RESTA D'AMICS JA L'HAN VIST TOTS. VA HAVER UN COMENTARI D'ANYORANÇA PER PART D'EN VICTOR, PERÒ US TROBEM A FALTAR TOTS. FINS I TOT VA VENIR EN PAU A VEURE'L!!!!! AVUI FALTEN DOS MESOS JUSTOS PER LA GRAN FESTA, I PER FI EN MIQUEL I JO ENS RETIRAREM DEL MERCAT (HO SENTO PER LA RESTA) JE, JE.
TAL I COM ESTEU FENT LES FOTOS, SI VEIEU UN TAURÓ FEU UNA COM LA DEL COCODRIL, QUE VEIG QUE SOU MOLT AGOSSERATS.
FINS EL PROPER COMENTARI. UN PETÓ. IOLANDA I MIQUEL

1:10 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola guapos! Que envidia nos daís. Aquí estamos todos alucinando con vuestras fotos... menuda aventura.
Yo también tengo una aventura que explicaros: Carlos y Yo esperamos gemelos para Julio. Ya estoy de 3 meses. Que os parece? una aventurilla eh?
Os vemos disfrutar con vuestras fotos y comentarios. Menuda pasada, que valientes sois.
Besazos: Paqui y Carlos, Ana y Juan. Barcelona.

2:12 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola macus!!
Que genial aquesta aventurilla!!, quina por de bitxos!! nosaltres estem planificant el carnaval, aquest any anem de patates fregides i refrescos (ja saps que amb els de magisteri tot és possible), també ja estem planificant els ultims detalls pel bodorrio, i com no, pel pis (no ve ningú a fer res!!!, aquests paletes, lampistes, guixaires... es riuen de nosaltres!). Mil Muas i fins aviat Indianas.
Sandra i Elies

7:40 a. m.  
Blogger Toni Herrera Garcia said...

Ei!!! Sorry. sorry, sorry pel retard!
No us hem pogut dir res abans perquè en Toni s'ha canviat el portàtil i hem tingut una mica de lio aquests dies amb els ordenatas. A més hem estat fora tres dies i per tant, entre pitus i flautes, ara feia dies que no miràvem ni el Blog ni el correu. Hem anat a Alemanya, a la "BOOT", una de les fires de submarinisme i nàutica més importants d'Europa (aquest cop l'Oriol s'ha quedat amb la iaia...).
Bé, que us hem de dir? Jo (Sònia) només us puc dir que us tinc moltíssima enveja, que aquesta foto que heu penjat és (ja ho sabeu) el somni de la meva vida! Que guay quan l'he vista! Ah! I moltes gràcies per la postal! La Great Reef Barrier és una meravella d'aquest món... Algun dia hi aniré! Ara, a la fira d'Alemanya, hem visitat l'estant d'Austràlia i ens hem informat de viatges de busseig amb vaixell i hem agafat informació varia. Per cert, allà tots van amb el barret i la indumentària Cocodrilo Dundee/Caçador de Cocodrils? És que l'home que ens va estar donant la informació anava disfressat com ells i en Toni i jo ens vam fotre un fart de riure...
En fi, estem molt contents que hagueu pogut bussejar finalment. A veure si feu alguna immersió amb taurons (no cal que sigui un gran blanc) que ja veureu que és una passada, una sensació que s'ha de viure perquè no es pot explicar.
Bueno, en Toni diu que llàstima que no hi sigui perquè us podria fer unes fotos i uns vídeos a sotaigua (ara s'ha comprat una càmara) que serien una canya. En fi, otra vez será... Tot i que ja m'ha explicat que tenia pensat anar-hi mentre vosaltres fóssiu allà. Però no ha pogut ser, l'Oriol és molt petit i les circumstàncies no han sigut les idònies, ja ho sabeu. Ohhh....
Bé, us hem enviat un mail amb l'adreça d'en Klaus (el nostre instructor a Thailàndia) i algunes fotos per anar fent boca i perquè no se us faci tant difícil marxar d'Austràlia...
Un petonàs!!

Toni, Sònia i Oriol

1:29 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Que passa nois!

Com va tot? Espero que bé, com fins ara.

Fa molts dies que no pengeu cap fotografia i la veritat es que ho trobem a faltar.

Esperem tenir noves vostres en breu i que coloriu el blog amb més fotos al·lucinants i exòtiques.

Ahir la Iolanda ja va quedar-se al pis. D'aquesta manera el que ens gastavem en el lloguer de l'apartament anirà cap a la hipoteca de la casa. Està quedant molt xulo.

Anem bastant de vòlid a la feina i us tenim que deixar. Molts petons per tots dos.

Fins aviat. Iolanda i Miquel

10:29 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

nois fa molts dias que no ens deixeu saber res de vosaltres. tot va be? escribiucuatra ratlles si teniu posibilitat per estar mes tranquils d´acort? lillo i nuri

4:49 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Guapos!!

Com va tot? ara fa dies que no sabem res de vosaltres i tothom està a l'expectativa de saber quines emocions heu viscut en aquests últims dies!!

La fota de la immersió és guapíssima i més sabent que és de la gran barrera de corall australiana, quina emoció, a en Joan li feu molta enveja!!!

Bé nois, aquí estem, esperant rebre notícies vostres!!

Fins aviat i petons!

Gisela i Joan

6:39 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

G'day Guim & Gloria.

Great to hear from you, I read your postcard as the rain was pouring from the skies in London, and truly wished I was there with you, it looks like you're having a magic time.

Make sure and enjoy the cold beers and crocodiles.


Take care

Chris

p.s. this picture is brilliant, very cool.

12:05 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

naucil veliko

11:26 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home