sábado, enero 06, 2007


Milers i milers de Rat-penats!!!


El nou Cocodril Australia...

Natural springs...tranparents, salvatges i segons els lugarenyos...segures!


Clima Tropical = granotes a per tot!!

8 Comments:

Anonymous Anónimo said...

HOLA NOIS,

JA VEIG QUE TOT VA GENIAL. COM SEMPRE PENGEU UNES FOTOGRAFIES QUE PARLEN PER SI SOLES, I AIXÒ QUE ELS COMENTARIS SOLEN SER GENIALS!

DISCULPEU QUE NO HAGIM CONTACTAT ABANS AMB VOSALTRES PERÒ ENS HA ESTAT IMPOSSIBLE.

EL DIA 21 DE DESEMBRE, FINALMENT, VAM ESCRIPTURAR EL PIS. D'ENÇÀ FINS AVUI, NO HEM PARAT! HEM FET TOTA LA NETEJA, DONCS ESTAVA FET UNA MERDA I A MÉS ENS HA VINGUT MERKAMUEBLE A POSAR TOTS ELS MOBLES DEL MENJADOR I DE LA NOSTRA HABITACIÓ, AIXÍ COM L'HIPERCOR PER INSTAL·LAR EL RENTAPLATS, LA NEVERA I LA RENTADORA. TOT UN MERDER I MOLTES HORES DE FEINA, QUE AL PRINCIPI VAM HAVER DE FER SENSE LLUM NI AIGUA AL PIS, DONAT QUE ENCARA HI TREBALLEN I ENS HAN HAGUT DE CONECTAR AL COMPTADOR D'OBRES FINS QUE ARRIBI LA DOCUMENTACIÓ NECESSARIA PER LA CONTRACTACIÓ DELS NOSTRES PROPIS COMPTADORS...

VAM REBRE LA VOSTRA POSTAL DE NADAL I ÉS MOLT MACA. LA TENIM A PRIMERA LÍNIA AL MENJADOR I SEGURAMENT L'ACABARÉ POSANT A L'ÀLBUM DE FOTOS DONCS ENS VA ENCANTAR. ESTEU MOLT XULOS TOTS DOS!

VAM ANAR A BUSCAR EL MEU TRAJE DE CASAMENT A BARNA I VAM QUEDAR AMB EN VICTOR PER SOPAR I FER UN TOC. FEIA BASTANT QUE NO ENS VEIEM.

TAMBÉ VAM QUEDAR AMB LA CHARO I EN BILLY. EN PAUET ESTÀ PRECIÓS I ÉS MOLT GRACIÓS I VIU. HEM QUEDAT PER FER UN DINAR DIUMENGE 14 DE GENER A CASA SEVA, DONCS ENS VAN EXPLICAR QUE AMB L'ATENCIÓ QUE REQUEREIX EL BEBÉ ESTAN UNA MICA LIMITATS PER QUEDAR, SOBRETOT PELS HORARIS, ETC.

AMB QUI NO HE POGUT QUEDAR ENCARA ÉS AMB L'ALFONSO I LA JUDIT, PERÒ SUPOSO QUE VINDRAN AL DINAR A CAN BILLY.

EM M0RO DE GANES DE QUE PODEU VEURE TOTS EL NOSTRE PIS (PERDÒ, EM CAU LA BABA...). FALTEN MOLTES COSES PERÒ LA SENSACIÓ D'ESTRENA ÉS AL·LUCINANT, I LES HORES QUE HI HEM DEIXAT FAN QUE EL VALOREM MOLTÍSSIM.

ESPEREM QUE SEGUIU DISFRUTANT MOLT COM FINS ARA PERÒ SENSE ENTRAR EN AIGÜES INSEGURES ANIMALOTS! (FA UNA PINTA DE PELÍCULA DE COCODRILS I SERPS DE DIMENSIONS GEGANTS QUE T'HI CAGUES...)

UNA FORTA ABRAÇADA PER TOTS DOS I MOLTS PETOSN DELS VOSTRES AMICS, IOLANDA I MIQUEL.

US TROBEM A FALTAR PERÒ ENS CONSOLA SABER DE VOSALTRES A TRAVÉS DEL BLOG (QUIN REMEI). QUAN TORNEU ENS DEBEU UNES QUANTES PARTIDES DE TENNIS, OK?

11:47 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

HOLA FAMILIA.
PER FI TENIM ORDINADOR, A PARTIR D'ARA JA US PODREM SEGUIR DE MÉS APROP. LA VERITAT EL VIATGE ES SUPER INTERESANT PERO NO ENS FEU CAP ENVEJA NOSALTRES ANEM A REUS A VEURE LA SOGRE ( ALLO SIÍ QUE ES UN ESPORT D'ALT RISC J EJ JE...) ENS HA FET MOLTA IL·LUSIÓ VEURE LA SENYERA, COSTA DE FER-SE UNA IDEA DE QUE SOU TANT LLUNY! EN PAU CADA DIA ES MES BICHO UN PURO NERVIO YA TIENE OCHO MESES Y HABLA POR LOS CODOS AUNQUE NO SE ENTIENDE NÁ ( AIXÒ ES IGUAL QUE LA MARE) NO HAY DERECHO LO QUE HAY QUE LEER....JE JE JE. NOSOTROS TAMBIEN ESTAMOS PENSANDO EN HACER UN VIAJECITO PERO MUCHO MÁS LIGHT, Y NO ES A rEUS ( EH BILI). PERO BUENO TODO LLEGARÁ!!!!!! TAMBIÉN OS ECHAMOS DE MENOS PERO TAMPOC N'HI HA PER TANT!!!!!! EL PROXIMO DOMINGO HACER UNA COMIDA AQUI EN CASA Y A ECHAR LA TARDE JUGANDO OS APUNTAIS. ESTO PUEDE SER LA BOMBA ....EN FIN OS DEJAMOS HASTA PRONTO Y YA OS EXPLICAREMOS MÁS COSAS PERO MEJOR HACERLO VOSOTROS QUE SEGURO QUE ES MUCHO MÁS INTERESANTE!!! MUCHOS BESITOS ( A LES GALTES DE DARRERE) ( ESO ES COSA DEL BILY, QUE QUEDE CLARO EH) Y ANDAR POR LA SOMBRA.RECORDS AL CAMELL.....

7:51 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola macus!!
Abans de res Bon Any 2007 ple d'aventures!!.Avui hem començat a currar després de dues setmanetes que han passat volant, i des de la feina m'he conectat per seguir les vostres aventures (veig que tot segueix genial), per aquí res gaire interessant, nosaltres montant el pis que va super lent i els paletes, lampistes, guixaires i etc passen bastant de la nostra cara, i començant a donar les invitacions de casament, la vostra està guardada per quan tornem, però si puc us enviaré un mail amb la foto pk la veieu. Bueno macus mil muas, m'hen vaig que he quedat amb el lampista!!!
Sandra

10:14 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Nenaaaaaaaaaa!!!!
Hola de nou!!!!
Quina por els rat-penats....!! Tenia entés que es camuflaven a les coves i durant el dia no se'ls veia el pèl.... ai no se, deu ser que veig masses pelis americanes!!!!! jajaja
Bueno, i què tal tot? cada vegada poseu més fotos al.lucinats! Aquestes de les palmeres amb l'aigua son per flipar!!! Encara que aqui fa fred, et donen ganes d'atrevessar la pantalla i llençar-s'hi!!!!!!
En fi guapos, sempre aconseguiu que em surti un somriure quan us veig tan feliços per les Austràlies!!!!
UN PETONAS!!!!!!!!!!!!!!
Anna (Llagostera)

10:33 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola bonics,

Bon any nou, francament començar-lo com vosaltres es increible. M'encantaria estar en la vostra pell.

aquests dies de Nadal hem sortit amb la AC, i he pensat molt.

penso que estic a punt de deixar la feina, els nens i al company i vinc amb vosaltres, em feu un lloc?

molts petons, i que tot us vagi de meravella com fins ara. Veure les vostres fotos es genial, tot i que els atac d'enveja son terriblesssssssssss.

un petonàs enorme

Susa

10:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola muchachos ! por las fotos y comentarios que hemos recibido últimamente podemos constatar que lo estais pasando pipa,y nos alegramos mucho. Estas cosas de aventura si no se hacen a vuestra edad "tururú " asi que disfrutadlo,aunque os hechamos de menos,ya nos gustaria teneros aqui.
Ya nos ha llegado el aviso del paquete y no sé si sabiais que hay que pagar derechos de aduana.
Como va el parnè € bien ??? sino s.o.s.
Abrazos Lillo y Nuri

3:49 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

HOla macos! vaig seguint el vostre camí virtualment... i com que fa uns dies que no dieu res, he pensat deixar-vos jo un missatge! m'ha impressionat la foto a l'aigua! jejeje aquests dies amb les festes i tot plegat ens hem vist molt amb les nenes i hem parlat i pensat molt en vosaltres i en el que deveu disfrutar! aquí les aventures són molt diferents: jo intentant manegar-m'ho amb feines i plans, l'eva a punt a punt de ser mama, la silvi estudiant els seus primers examens de medicina i la vir que ahir va viure un terratrèmol a Elx de sensació de 4 graus! mare meva! però en el mateix país de sempre ;-))
bé, escriviu aviat i molts petons!

Anna

4:22 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola soy el follonero !

Espero que todo vaya bien, bla bla bla bla bla
Todavía no he visto al Guim tocando el didajibu rodeado de Demonios de Tasmania (o algo así) ni a la Gloria nadando con tiburones, creo que falta algo de acción.
Tampoco os he visto pescando ir tan lejos para nada aquí en el Almeria hay un desierto de p... madre, eso sin contar los Monegros.

De todas maneras os deseo que todo os vaya bien pero que le pegueis caña, se os empieza a echar de menos.

Más adelante os diré quien soy.

12:27 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home