martes, enero 02, 2007

TOT TRAVESSANT AUSTRALIA ( DE SUD A NORD)



Ja fa casi una setmana que vam deixar la verda Adelaide i els bons vins de Barossa Valley i vam canviar.ho per carreteres interminables, pols vermella, arbusts i temperatures superiors als 40 graus.
Primera parada: Coober Pedy, poble escabros de 3000 habitants foradat com un gruyerre i ple de buscadors d'Opal, pedra suposadament preciosa, pero encara no sabem que hi fa tanta gent enmig de la polsaguera, no hi ha res mes!!! Uns km. enlla, aixo si, vam veure els Breakaways, la foto del Castle que hem publicat, on s'han filmat algunes pelis, un lloc per perdre l'horitzo de vista en mig de tanta immensitat i desolacio...

Segona parada: bar/benzinera/hotel/botiga de carretera enmig del desert despres de 1000 km. al desert.

Tercera: Yulara (camping al canto de la pedra mes famosa del mon: Uluru o Ayers Rock pels Aussies no aborigens). ens hi vam passar dues nits, de dia com els llangardaixos buscant ombres impossibles (no n'hi havien!!!), des de les 10 del mati fins ben be les 9 de la nit es impossible i impensable fer cap moviment brusc, nomes ets capass de desplassarte fins la piscina o xafardejar per les botiguetes del resort (tenen aire acondicionat!!). Vam coneixer una parella de cinquentons Australians molt ben parits i hem seguit la mateixa ruta fins a Alice Springs, tot celebrant postes de sol i cap d'any ben regats amb vi, cava, cerveses i xerinol.la fins les quimbambes, una sorpresa agradabilissima el trobar.los "emmig" del desert, tot just avui ens hem despedit.... aixo si, la Robin ens ha ofert casa seva el temps que volguem quan passem per Queensland d'aqui un mes o aixi.

Avui hem voltat per Alice Springs (on ens hem "afincat" durant 3 dies) per veure llangardaixos, dingos per acabar banyant.nos en una "piscina natural" emmig d'una gorja prop d'Alice. Nomes dir que el dia 1 no vam fer literalment res, nomes viatges a la piscina del camping per intentar sufocar els 43 graus que feien a l'ombra!!!!!!!!

Be gent, bon any nou encara q amb retard, nosaltres dema ja tirem cap a Darwin, on esperem arribar en tres dies. Es la capital del Northern Territory i tambe la dels cocodrils i dels monzons (al Gener plou 21 dies al mes...).


Salut i a predre els quilos que heu guanyat al Nadal malparits!!!!!

5 Comments:

Anonymous Anónimo said...

COM vau passar amb el camell al davant? Com vau fer la foto del dingo tant aprop, que són inofensius? o no?
Us he vist molt morenos i no et preocupis Guim que no hem de perdre kilos dels menjars del Nadal, almenys nosaltres no hem fet excessos!! Esperem a fer-los quan arribeu vosaltres, amb tantes xefles que montarem perquè ens expliqueu en 1ª persona totes les vostres aventures!!!
de la Jana i la Laia

10:04 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

EIIII HOLAAAA!!! BON ANY!!!!
Ja hem rebut la postal quina ilu!!!
Quin començament d'any més bó que heu tingut eh?? En el desert!!!!!! Q guay!!! Segur q amés amés estareu hipermorenitus amb aq solet!!
Gloria ja l has cantat aen Join la cançó del desert sí la de la basa la basa.... jejjeje
MOOOOLTS PETONETS ALS DOS I A DISFRUTARRRRRRRRRRRR!!!
VIRGI

7:28 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola guapos!
Que tal tot?? abans de res BON ANY!!!
M'he pogut escapar una estoneta i conectar-me per xafardejar una mica més la vostra aventureta!
Veig que el desert us senta de MERAVELLA!!! jajaja
Per cert, deuria ser impressionant veure Uluru i poder-lo tocar, no?? Vareu fer el cim...??? jejeje
En fi macus, intentaré conectar-me quan em sigui possible ja que estic pendent de canviar de feina i no sé com aniran les coses respecta a poder navegar per internet!
Una abraçada!!! i molts petons!!
Anna (Llagostera)

8:57 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola macos!! Bon any!!!!. per la cara que fa la Glòria conduint la furgo, sembla ue l'any va molt bé, no?? veig qe esteu passant una miqueta de calor, no?? bueno, podria ser pìtjor, només esteu a 43º i podrieu estar a 50º. us admiro!!! Me n'alegro de que estigueu bé, només dir-vos que seguiu igual que fins ara! moltd petons!!!
Laura Murlà

10:28 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola macos, bon any encara que molt retard, he fet vacances i no podia connectar amb vosaltres perquè tenia l'adreça aquí a la feina

Veig que heu començat l'any molt bé, una mica acalorats però bé.

tot això es preciós, es tot un altre món, una experinecia impressonant

Bé, us desitjo que l'any segueixi tal com l'heu començat

Molts i molts petons i una abraçada molt forta

Ah Gloria! de la loteria de Nadal no ens ha tocat res, ja t'ho hagués dit ràpidament, però no és el cas, com sempre només pagar, encara que tu ja la tens.

Un petó gros de la Pili i meu

Carme Bars

8:11 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home