viernes, diciembre 22, 2006

Ja hem arribat a Adelaide, i mirant la ruta en el mapa, encara no hem fet res!!!! Ara ens espera l'aventura i l'aridesa del desert, es a dir, l'aventura real. Aqui a la city tot molt be, aire europeu, pocs gratacels, bon menjar (que raro), botigues super.guais i super.cools, bon cafe.... podem dir que aquesta ciutat es l'ultim lloc "civilitzat" on trobar de tot. Lo proxim sera xafardejar i catar els vins de Barossa Valley ( de gratis claro!), passar per la peninsula de York i intentar a veure si pillem alguna onada de les bones (encara que ens han dit que hi ha taurons, aixi q. no se si posarem el peu a l'aigua...). Tot seguit parada a Port Augusta, ultimissim poble "gran" per preparar la furgo per la travessia del desert i perdre la conexio amb vosaltres durant no sabem quan (igual trobem internet enmig d'una duna o algo). Aixi que aprofitem per felicitar.vos el Nadal, Bon Any, Sant Esteve, Reis, Setmana Santa... jajajajaja

Per que us feu una idea de l'Estat de South Australia, unes quantes dades interessants:

1,5 persones/quilometre quadrat
13 ovelles/quilometre quadrat
1000/ cangurs quilometre quadrat
Distancia de Port Augusta a Darwin ( 90% desert) 3000 kilometres!!! a fer en una setmana...
Distancia que hem fet fins ara en uns dos mesos de ruta ( de Sydney a aqui, sense comptar Tasmania) 5000 kilometres!!

A cuidar.se i tothom que guardi alguna resta del dinar de Nadal al congelador, ho agrairem a la tornada (especialment en Guim!)

5 Comments:

Blogger Toni Herrera Garcia said...

Hola nois, ja veig que tot us va molt bé!!!
Quina enveja sana.
ummh!! Suposo que no sereu capaços de tornar a casa (si torneu...jejeje) sense cap immersió apuntada en el vostre "log book"????? que van passan els dies.......i els mesos... i està molt lluny per tornar-hi....bueno bueno..........
Vinga, que us ho passeu molt bé i aprofiteu al maxim aquesta aventura!!

adeu,
Toni

10:54 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Que passa fieres?!
Veig que tambe pesqueu (o almenys ho intenteu), aixo ultim es el que no deixo de fer jo aqui al costat, pero el maxim que he aconseguit en tres setmanes es que dos peixos em mosseguin l'am i que se m'escapin a l'hora de recollir el fil.Encara crec en el mite de "the land of plenty", pero necessito pescar alguna cosa aviat.
Les fotos son de puta mare, en dos mesos (tot i estar en un pais tan i tan gran)deu n'hi do tot el que heu vist, a veure que tal el desert, segur que ha de ser per flipar en colors... .A veure si us puc enviar jo alguna foto, tot i que no tinc el cable de la camera, pero segur que es pot fer alguna cosa... Si no ja ens veurem per Catalunya i ens fotem la txapa de les fotos mutuament, no?
Be, a part de la pesca veig que coincidim en altres coses: nosaltres tambe vam haver de fer reformes a casa, no se si les vostres van ser molt dramatiques, a nosaltres ens va petar la junta de culata per culpa del puto tap del diposit que costa 12 $ el segon dia d'arribar jo aqui (el tap no tancava prou be i patapam). Com aquell qui diu; arribar i moldre (el puto head gasket).Ara be, vam aguantar estoicament, amb el bon humor que ens caracteritza, tot i que podia haver corregut sang...basicament la del que li va vendre la furgo al meu col.lega. Pero be, ja se sap que les furgos... ja tenim una experiencia en aquests temes, no? De moment ara va be, li fem un marcatge a l'home de ben a prop i esperem que aguanti (sort que no hem d'anar al desert...)
En fi, ja us escriure un mail mes endavant, quan tingui alguna cosa mes per explicar. A veure que tal va pels alps i per fiorland.
Petons, abrasades i a disfrutar
A reveure
Salut

5:57 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Vam rebre la segona postal uns dies abans de vacances, per tant vau calcular molt bé per felicitar el Nadal.
Veig que ho passeu molt bé i que els paisatjes i animalons que trobeu són dels que no es troben a les Gavarres, potser si porteu una parella de koales podriem poblar alguna zona i seria una atracció turística més per Platja d'Aro.
L'Elena diu que ella també farà un viatge així d'aquí uns anys.
Desitjo que seguiu disfrutant molt i una Bon Any 2007, que vosaltres ja heu començat i a nosaltres encara falten unes hores.
Una abraçada
M.Dolors
Elena Darriba

2:53 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

HOLA MACOS!!! QUINA CALOR PEL DESERT!!!! NOMÉS DE VEURE LA FOTO QUE HEU POSAT, M'HA VINGUT UNA INSOLACIO!! PERÒ A VOSALTRES, NI EL DESERT US PERARÀ, EN FI, QUE US VAGI MOLT BÉ, POSEU-VOS MOLTA PROTECCIÓ SOLAR, I QUAN TROBEU UNA SOMBRA, APROFITEU-LA BÉ, QUE FINS TROBAR LA SEGÜENT, PODEN PASSAR UNS QUANTS DIES... EI, CUIDEU-VOS MOLT. MOLTA SORT!!!!!!!
UN PETÓ!!
LAURA MURLÀ

4:15 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Gràcies per fer l'intent sincer de parlar sobre això. Em sento molt forta sobre ell i li agradaria llegir més. Si està bé, ja que assolir la saviesa extra ampli, potser la ment que inclou articles addicionals similars a aquest amb més informació? Serà extraordinàriament útil i profitós per a mi i per als meus amics.

11:12 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home