lunes, diciembre 18, 2006

GREAT OCEAN ROAD


Hola companys/es!!

Ja tornem a estar en ruta, i, de fet, ja hem fet la famosa great ocean road. Despres de grues, mecanics cap aqui i cap alla, ningu va saber que cony tenia la furgo, tot eren hipotesis pero res obvi deien... aixi que com que ja hem fet 500 km sense cap problema, creiem en la teoria de que algun fill de p. d'una benzinera ens va enverinar la furgo ( potser van confondre la C de Catalunya amb la C de Canberra i ens van putejar ), esperem que sigui aixo, si no ja hagues petat o ens hagues deixat tirats del tot.

Pel que fa a la Great Ocean Road la veritat es que ha donat molt de si, mes del que esperavem. Comenssant per Torquay, on ens vam firar ben firats amb un parell de neoprens i unes bodyboards guapissimes i de caps a l'aigua, gelada de collons!! (sort dels neoprens). Intentant agafar onades i, despres d'unes quantes revolcades i tremolors, al final en pilles algunes de guapes i poses cara de flipat (aixo em va dir la Gloria).

En aquestes dates, on la calor apreta, es fa curios veure Papa's Noel's fen propaganda en calssa curta i amb un trineu arrossegat per cangurs, son uns freakees!!!!!! Tothom posa llumetes d'aquestes cutres a per tot ( avui al camping un en portava a darrera el quad!!). Les postals de Nadal son plenes de koalillas, platypus, wallabies... disfressats per l'ocasio.

La gent aqui a Portland ( el primer assentament a l'estat de Victoria ) s'aburreix els diumenges i priva a saco, al diari en surtia un que el van enxampar conduint amb 7 vegades mes alcohol del permes a la sang, i quan li van dir perque havia agafat el cotxe ell va dir que estava massa borratxo per caminar i que no era cap perill a la carretera....

Els dotze apostols ( que en realitat en deuen ser mes aviat 50 si els comptes tots ) son brutals i alguns passen dels 70 mts. i amb formes ben diferents.

De cami per aquesta ruta el festival de fauna ha continuat, com veieu a les fotos. A Kennet River ens vam regalar amb aquests koalas que veieu, n'hi havia un fotiment! Nomes d'arribar, en va baixar un de l'arbre i el vam seguir fins que va trobar un arbre que li agradava. En Guim va intentar donar.li una fulla de eucaliptus pero no li devia agradar gaire ja que li va apartar amb el brass com dient, no gracies! Tampoc van faltar lloros impertinents i morts de gana!

Salut i fins la proxima, avui a veure si veiem una colonia de foques que hi ha per aqui!

2 Comments:

Blogger Toni Herrera Garcia said...

Ei "australianus"!!!

Quina passada els "12 Apòstols"!! Aquest estiu m'he empassat (Sònia) quants documentals que parlaven d'aquestes torres de pedra calcària i d'aquesta ruta... Que guai!
Ei, i us esteu integrant a tope ja amb el rollo surfero australià ¿no? El que passa és que tot i que la foto que heu penjat és molt xula ens hagués agradat veure-us en plena acció home!! Bé, aneu practicant i a veure si la pròxima pot ser agafant una onada!
Bé, pel que fa a la nostra family tot ok, l'Oriol ja comença a dormir bé tota la nit (bieeen!!) Ens pensàvem que això acabaria amb la nostra salut... però no! Sobreviurem com uns campeons!
En fi, a disfrutar i seguiu penjant fotos tan xules i explicant "aventurillas"!
Per cert i la "Great Barrier Reef" per quant...? Esperem imatges...

Molts petons i Bones Festes des de l'altra punta de món! Es fa estrany ¿oi?
Smuaaaaakkk!

9:41 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

BUENAS!! YA HACIA DÍAS QUE NO ME CONECTABA Y LA VERDAD, VAYA PASADA DE FOTOS, DE VIAJE Y DE TODO... SE OS NOTA QUE OS LO ESTÁIS PASANDO BOMBA, SOBRETODO LA CARA DE ALEGRIA QUE TENEIS CON LA TABLA PARA SURFEAR. EL PAISAJE DE LOS DOCE APÓSTOLES ES IMPRESIONANTE ¡QUÉ PASADA! PARECE QUE SE DETIENE EL TIEMPO MIRANDO LA FOTO. SÓLO DESEAROS QUE PASEIS UNAS FELICES FIESTAS DE NAVIDAD, Y YA NOS CONTAREIS COMO LO CELEBRAN LOS AUSTRALIANOS. BESOS DESDE MALLORCA. MJ, MANOLO, NEUS I MARTA. SALUT I PESSETES I FORÇA A SES CASTANYETES. MOLT D'ANYS.

6:03 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home