lunes, diciembre 04, 2006

TASMANIA

Al final, com no, vam decidir de visitar aquest paradis, ja fa una setmana que hi som. Vam agafar el ferry des de Melbourne i aqui estem. Ni dir que estem flipant amb la gent, els paisatges i els animals, n'hem vist moltissims. El primer dia vam veure una orca just al canto de la costa, molts de equidnas (l'equivalent tasmania del erisso), no vam veure cap Forrester Kangaroo (son mes grossos que el wallaby, que si que n'hem vist). Els parcs nacionals son brutals i les caminates, com veieu en les fotos, et porten a llocs realment meravellosos. Vam tenir la oportunitat de veure en solitari els pinguins fent la seva sortida del mar (just quan es fa fosc) per portar la pesca del dia a les cries que estan repartides en caus a peu de costa, es increible veure com surten en grupets (mai ho fan sols) i van pujant per les pedres fent saltirons i cridant ben fort per trobar la seva parella i el seu cau, no es pot explicar la fressa que arriben a fer i, alguns crits (hi ha varis sons per cada cosa), semblen plors de nens, a mes ens els trobabem just als peus mentre ells buscaven el seu cau.... increible.

En fi, s'ens acaba el temps per avui, pero no volem acabar sense donar les gracies a tots i totes pels comentaris, els de sempre i els nous col.laboradors!! no sabeu com ens agrada veure els vostres escrits!!!
Per visitar les noves fotos millor cliqueu sobre els mesos (ara ja al desembre!! fum fum fum!!, i aqui comenassa a fer calor!!!), que son a la dreta de la pantalla.

Prometem posar mes fotos i mes relat quan arribem a Melbourne (dintre d'una setmaneta), aixi que tothom atent i fent comentaris!!!!!

Moltes gracies i petons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Quina enveja sana que em feu!!
Les fotos són una passada però segur que tot allò que podeu anar veient constantment encara ho és més... I jo aquí canviant bolquers tot el dia!! Ai Senyor... Tot arribarà però. En fi, us he enviat quatre fotos de l'Oriol al mail de la Gloria ¿ok? Per cert Gloria, estic tope preocupada perquè aquest Nadal es trencarà per primer cop la nostra relació "Amic Invisible"!!! A qui li faré jo el tió aquest any? Ara pla!!
En fi, fora bromes... Un petó i salut per continuar disfrutant a tope de les Antípodes!!

I recordeu: a bussejar home!! Sí, sí, ja sé que sóc una pesada però si em pogués canviar per un de vosaltres per un moment... M'hi fotria de cap!!

Sònia Agüera

1:14 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Menys mal que tot us va bé, i que la furgoneta fa més goig que la que teniu aquí. Algunes platjes s'assemblen a les nostres, encara més et diria Rocas Planes, d'altres em fan pensar a les illes fitji o les Seichelles. Suposo que ens ensenyeu lo mes maco encara que alguna vegada debeu passar-les
" canutas " Salut i fins aviat espero??????
Manel Lillo

5:07 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

VAN TRUBA UN FETU DE TIGRE DE TASMANIA QUE LA HVIAN CUNSARVAT AMB ALCOL I NO AMB FURMOL PARAIXO L'ADN ASTA MOLT BEN CUNSARVAT I VOLEN INTANTA CLUNARLU. AIXO ES EL QUE HE INVASTIGAT A INTARNET.
EL PINGUI NO ES VEU MOLT BE, LES ALTRES FOTOS MAN AGRADAT MOLT.
JANA.

7:12 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Guim i gloria heu tucat un pingui?
Guim no talegris de lespanyol,dema juga el barsa la champions i es mol important que guanyi al bremen, si no estarem aliminats.
gloria no ta cansas ?
jofre

7:21 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola nois sóc la Pepita, us veig la mar de bé a les fotos, fins i tot "morenos" i això que comença l'estiu !! Sou d'admirar, i això del blog ha estat molt bona idea !! He entés bé que amb el FERRY a Tasmania vareu tardar 11 hores??? Els nens flipant amb les fotos, no s'acaben de imaginar que trobeu els animals "sueltos" per el paisatge, s'imaginen que algú els vigila i se'n cuida, je,je...
Laiuskin

7:25 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola pekes!!!
Quines fotos!.... quins paisatjes!.... quines platjes!.... en fi, QUINA ENVEJA!!!!
Nena, estàs guapíssima! (tú tb, Guim!!)
El mini pingüí i el petit cangur són una monada! de veritat que el vares poder acaronar? et va deixar la seva mami?
X aquí ja ens acostem al nadal, però la fred no s'acava de decidir, ara si... ara no... ara si..., ja veig que vosaltres no teniu aquest problema! jejeje com anem de calor?
Bueno guapos, no deixeu d'explicar-nos cosetes, ok?
Us envio molts, molts, molts smuaks!! cuideu-vos molt!
Fins aviat!
Anna (Llagostera)

9:15 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola pitits a mi em feu una mica de rabia i tot amb tan d'animals i platges paradisiaques... aqui només tenim un gos eixalabrat ( el vostre) un altre amb alzheimer ( en brunito ) i que dir d'en flappy...ah! això si menos mal que els parches aquells de la gloria ens van com la seda.
Niri-Niri : tothom amb una postal
i jo sense...snif snif
niri-niri i emmeta

11:43 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

buenas!!! que guai!! quina enveja que em feu. Les platges son molt maques, però a mi, el que m'ha agradat, ha sigut el koala i els cangurs Que macos! vosaltres feu cara de molta felicitat ( qui no en el vostre lloc). Me n'alegro molt de que estigueu bé.Que us continui anant tot igual de bé que fins ara. molts petons macos!!
Laura Murlà

9:04 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola nois. Veig que el viatge està essent inoblidable! Per cert, sempre pengeu unes fotografies precioses, cada vegada més!
Aviat quedarem amb la colla per donar-los la invitació de casament i haig de fer memòria i imprimir el vostre blog i ensenyar-los-lo, donat que alguns no hi poden accedir, com ara l'Alfonso i la Judit, i suposo, en Billy i la Charo.
En un parell de setmanes escriturem el pis. Ens en morim de ganes. Si podem aquest desembre el començarem a amoblar.
Espero que aviat pengeu més notícies i sobretot anècdotes i fotos.
Molts petons i abraçades dels vostres amics, Iolanda i Miquel.
PD- Per cert, aquí tot just comença a refrescar...

12:47 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola macos!
Ja sé que vull de regal de casament! Vull un petit koala com el de la foto. És moníssim!! L'elies diu que en el pis no hi cabrem! o el koala o jo!! Ens feu molta enveja sanaaaa! Disfruteu molt i disfruteu!!
Un petó
Bon nadallllll!!
Sandra i Elies

11:54 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

EEIII HOLAAAAAAAAA!!!
Quina canya de viatge!!! Quines fotos !!!! : )
Ei Glòria segur q estàs disfrutant com una enana amb tant de bitxillus i animalejus!!!
Segur q tens tot el dia la mateixa cara q quan tocaves l organillo amb en mariano jijijijijij!!!
A continuar disfrutant de l'aventura!!!
I reis com ja el tenim aqui MOOOOLT BON NADAL!!!! Ja faré un brindis amb cava a la vostre salut!!!
MOOOOOOOOOLTS PETONETS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5:32 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola que tal!!!
Que pasa vailets ja veig que esteu de fabula em tans animals i platges quina enveja ja que aqui ja comença a fer una miqueta de fred,aixo si podeu posseu-vos el traje de neopre i a l´aigua,be un petonas mol gran i BONES FESTES DE NADAL !!! MUAK!!!
TURRU

3:39 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home