viernes, noviembre 03, 2006

HOLA A TOTS!!!!JA SOM A LES AUSTRALIES!!! EL VOL HA SIGUT UNA TORTURA DE 24 HORES, LES MALETES S'HAN QUEDAT ALONDRES PERO...TOT LO DEMES ES DE P. MAREEEEE!!!! L'ALBERG ES MULTCULTURAL, SYDNEY ES MOLT SEMBLANT A LONDRES...POTSER TROBEM LES MALETES PEL CARRER...ARA NEM A VEURE LA CASA DE'N RUSSEL CROWE QUE DIUEN QUE SEMPRE SALUDA!!UNA ABRASADA (NI ACCENTS NI C TRENCADA...)SMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUACK!!!!!

4 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Buenas desde la otra isla del mundo, como va eso?
Lo de las maletas era de esperar… ya seria demasiado bonito, no creéis? Aunque ahora tenéis la excusa perfecta para compraros ropita australiana, pero por favor que no sean en plan “COCODRILO DUNDEE”
Por cierto, que tiempo hace por Sydney. Frío o calor, aquí ya llegó el frío y de que manera.
Muchos besitos y recuerdos a RUSSEL de mi parte

Elena

9:42 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

:D Neeeens!!! qué bé! les maletes, LO DE MENOS, el més important ja ho teniu, les primeres sensacions, si són bones... ENDAVANT! OLE, OLE!! qué guai, quina enveeeeja!! (...vols dir que els tornarem a veure el pèl per aqui...?). Molta sort i que tot segueixi positiu com fins ara (amb petits accidents, normals, però res important). UNA ABRAÇADA MOLT FORTA!! Conchi.

10:05 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola tirrintillos. ke guay i kina enveja... jo tambe vull veure aquets bitxos. estic amb la pda i no tinc admiracio ni res, a passar-ho moooooolt be. per cert, kin es el pin del telf. molts petons, naiara

1:55 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Que tal como va ! Guim mira tu e-mail te he pasado el teléfono del Stewart me sabría mal que no lo llamarás, ya que se acuerda de que queriaís ir en furgoneta,...
Un abrazo y llamalo !,Alfonso

5:46 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home